Verbeter met deze veiligheidsmaatregelen en slimme deursloten de beveiliging van je appartement

Als je in een appartementencomplex woont, heb je mogelijk elektronische deursloten nodig om jouw persoonlijke veiligheid te verhogen. De National Crime Prevention Council meldde dat de kans op inbraak in appartementen 85% groter is dan bij elk ander type huis. Dit komt waarschijnlijk doordat het bekend is dat appartementen veel verkeer hebben en veel criminelen vaak een appartementencomplex kunnen betreden en verlaten zonder de aandacht te trekken. Vanwege deze hoge kans op misdaad is het belangrijk dat iedereen, die in een appartement woont, extra stappen onderneemt om zijn eigen persoonlijke veiligheid te garanderen. De eerste stap is het investeren in een draadloos deurslot.

Verhoog de inbreektijd

Helaas zullen veel beveiligingsprofessionals weten dat als een crimineel vastbesloten is om in jouw appartement in te breken, er weinig dingen zijn die deze crimineel zal afschrikken. Beveiligingsprofessionals stellen echter ook dat als een dief langer dan zestig seconden met jouw slot worstelt, de dief eerder naar een ander gemakkelijker doelwit gaat. Een draadloos deurslot wordt gebruikt als een strak passend slot dat je aan elke ingang van jouw appartement kunt bevestigen. Een vaak over het hoofd gezien gebied zijn de balkons. Hoewel ze niet gelijkvloers zijn, controleren criminelen balkons op open glazen schuifdeuren. Je kunt een draadloos deurslot aan deze glazen schuifdeur toevoegen en de kans verkleinen dat een dief via deze route jouw appartement binnenkomt. Een andere aanbevolen tip is om een balk te installeren, die aan de schuifrail wordt bevestigd, om de deur te vergrendelen.

Zorg voor een goede installatie

Zorg er bij het kiezen van een deurslot voor dat je een stevige plaat van hoge kwaliteit met schroeven van langer dan 5cm gebruikt om diep in jouw deurkozijn te schroeven. Een sluitplaat maakt deel uit van de deur, die het eigenlijke slot huisvest, waardoor het veilig op zijn plaats blijft. Hoewel veel van deze versterkte sloten eenvoudig zelf kunnen worden geïnstalleerd, kun je er baat bij hebben dat een gekwalificeerde slotenmaker het op de juiste manier installeert. Je kunt deze ook installeren om jouw ramen te beveiligen. Zorg ervoor dat je jouw sloten op een hoog punt op het raam monteert, zodat je je appartement vooral tijdens die warme zomeravonden kunt ventileren, maar monteer het niet hoger dan 15cm. Alles hoger dan 15cm geeft een dief de kans om door het open raam glippen. Dus probeer op deze manier de veiligheid te verbeteren.

Bezoek onze website voor professionele hulp van de goedkope Slotenmaker 24 in Terneuzen